Szerzői jogok

A Nektonik weboldalakat (nektonik.hu és nektonik.com, Weboldalak) Kuzmann Erzsébet és Kuzmann Eszter (Szerzők) működtetik.

A weboldal használatával a látogató elfogadja a következő feltételeket:

A weboldalakon található minden tartalom vagy annak részlete (szöveg, szövegrészlet, grafika, grafikai elem, fotó, eljárás, weboldalterv) a Szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény értelmében szerzői jogvédelem alá esik. A megjelenő tartalmak szerzői vagyoni jogainak jogosultjai – amennyiben azt másként a tartalomban nem jelölik – a Szerzők.

A tartalmak felhasználása, terjesztése, másolása, más weboldalon való megjelentetése kizárólag a Szerzők előzetes írásos engedélyével és a forrás pontos megjelölésével, a Szerző feltüntetésével lehetséges. Ilyen módon a weboldalon található cikkekre mutató hiperhivatkozás más weboldalon szabadon elhelyezhető úgy, hogy az elhelyező nem módosítja az eredeti információt, a Weboldalra utaló egyértelmű hivatkozást pedig minden elhelyezésnél pontosan feltünteti.

A blogban található bejegyzések üzleti célú terjesztése, publikálása, más weboldalon történő felhasználása semmilyen módon nem engedélyezett.

A blogban található ötletek, javaslatok alkalmazásából eredő károkért a Szerzők felelősséget nem vállalnak, azokat bárki csak a saját felelősségére alkalmazhatja.

Frissítve: 2020. augusztus 24. 10:54