Szolgáltatásaink

Az online megjelenéseddel kapcsolatban nem kell mindenhez értened kisvállalkozóként, nagyon sok dologban segíteni tudunk. Levesszük a terhet a válladról!

GRAFIKAI ANYAGOK

Logótervezés, arculattervezés

Különböztesd meg magad versenytársaidtól egy letisztult logóval, mely arculatodnak és teljes online megjelenésednek is alapja lehet. Biztos lehetsz benne, hogy a logó kifejezi vállalkozásod egyediségét, rád szabjuk. Az elkészült logót bármilyen online vagy offline felületen, sokoldalúan tudod majd használni.

Arculatod kidolgozásakor egyértelműen követhető, gyakorlatias útmutatást kapsz ahhoz, hogy közösségi médiába készülő vagy egyéb online felhasználású anyagaidat könnyű legyen vizuális egységbe fogni.

Szeretnéd megvalósítva látni a fejedben lévő terveket? Segítünk!

Grafikai tervezés

Mire van szükséged? Megtervezzük névjegykártyád, szórólapod, letölthető e-könyved, prospektusod, okleveled, de segítünk, ha bármilyen egyéb grafikai anyagra van szükséged. Mindent látványossá alakítunk, hogy megjelenésed profi legyen.

Mire van szükséged? Oszd meg velünk a terveidet!

WEBOLDALKÉSZÍTÉS

Weblap tervezés: e-könyv és munkafüzet

Ha már tervezgeted a honlapod, vagy lecserélnéd a meglévőt, de fogalmad sincs, hogyan kezdj hozzá, akkor segítünk, hogy felkészülten indulj neki. Sok segítő kérdést írtunk össze, amiben döntést kell hoznod. De nem leszel elveszve, mert rengeteg információval is elhalmozunk. Minden részletet érteni fogsz, mindenről tudni fogod, miért fontos.

Kitárgyalunk minden olyan témakört, ami egy weblap tervezéséhez, kialakításához szükséges. A könyvhöz kapcsolódó munkafüzetben pedig egyből leírhatod ötleteidet, gondolataidat. És nemcsak neked hasznos, hogy rendszerezd a vállalkozásoddal kapcsolatos információkat, hanem a webdesignerednek is, aki ez alapján könnyedén tud majd dolgozni.

Szeretnéd rendszerben látni, mi mért fontos az online megjelenésedben? Majd mi kihámozzuk a lényeget és megmutatjuk legjobb oldalad!

Weboldalkészítés

Egyedi kódolású és megjelenésű WordPress weboldalt készítünk neked, ami vállalkozásod legjobb oldalát mutatja be. Láthatóvá válsz a célpiacod számára, megmutathatod szakértői státuszod és erősítheted hitelességed. Figyelembe vesszük vállalkozásod egyedi jellemzőit, de közben nem tévesztjük szem elől az iparági sztenderdeket és felhasználói elvárásokat sem. Biztos lehetsz benne, hogy az oldalad szerkezete, beállításai már az indulás percétől támogatják a keresőkben való legjobb megjelenésed. Az oldaladhoz kapcsolódóan gondoskodunk minden azt támogató, szükséges funkcióról: könnyű lesz megosztanod tartalmaid a közösségi médiában, mérheted a látogatók tevékenységét, sőt, akár hírlevélküldő rendszertis integrálunk az oldalba.

Nézd át csomagjainkat vagy válassz, pontosan mire van szükséged!

Webszöveg írás

A weboldal szövegének megírása nem tartozik egyértelműen a webdesignerek feladatai közé, és lehet, hogy a te projekted is emiatt áll hetek óta. Túl sok döntést kell meghozni, túl sok a lehetőség. Pedig nagyon sok múlik a tartalmon! Nagyon fontos, hogy az olvasóid kérdéseire választ adj, szimpatikusnak és jófejnek találjanak téged, sőt, megbízzanak benned és szaktudásodban. És persze az sem mellékes, hogy a keresőkben is jól szerepeljen az oldalad. A szövegen (is) múlhat, mennyi látogatódból lesz ügyfél.

A látogatóid nyelvén fogalmazunk,de nem egyszerűsítjük túl a mondanivalód. Vonzóvá tesszük szolgáltatásod úgy, hogy te magad sem érzed majd agresszívnak és nyomulósnak. Mindezt akár néhány napon belül, akár mi hozzuk létre az oldalad, akár mást bízol meg.

Szükséged van segítségre? Kattints és meggyőzünk!

WEBOLDALAD FELPÖRGETÉSE

Weboldal tanácsadás

Ha bármiben elakadtál a webes megjelenéssel, weboldallal kapcsolatban, sok a kérdésed, de nem találsz konkrét, a te helyzetedre illő válaszokat. Ha segítségre van szükséged, akár elkezdted magad a honlapod kialakítását, akár előtte állsz. Ha szeretnél végre egy igazán profi oldalt, lecserélve az eddig éppen működőt. Ha úgy érzed, nem érkezik elég látogató az oldaladra, vagy nem keresnek meg elegen. Akár csak egy alkalommal beszéljük meg a kérdéseidet, akár folyamatos segítségre van szükséged, számíthatsz ránk!

Hírlevélküldő rendszer

A blogod nagyon jó lesz arra, hogy érdeklődőket gyűjtsön és megalapozza a bizalmat, bemutassa tudásod. De egy igazán ütős, minőségi blogbejegyzést nagyon sok idő és energia megírni. Valószínűleg sokkal hatékonyabb, ha azokat keresed meg rendszeresen, akik már bizalmat szavaztak neked, akik érdeklődnek a munkád iránt.

Mi a MailerLite hírlevélküldő rendszer kiépítésében tudunk neked segíteni. Regisztrálunk, beállítunk mindent, hogy megbízható forrásnak számíts. Felmérjük az igényeidet, elkészítjük a szükséges űrlapokat, amik igazodnak céljaidhoz. Mindezt úgy, hogy igazodunk weboldalad vagy közösségi média oldalad stílusához, arculatához. Konzultálhatunk az ingyenes, letölthető termékedről, sőt, látványos külsőt is tudunk neki adni. Felépítjük e-mail sablonjaid, hogy a megjelenésed mindenhol egységes legyen. Ráadásul megtanítunk a rendszer használatára, azokra a funkciókra, amik ahhoz kellenek, egyedül is tudj mindent kezelni.

Szeretnél lelkes követőket gyűjteni? Akkor klikkelj!

Blogindító ötletroham

Annyira nehéz kitalálni, miről írj a blogodban vagy posztjaidban. Nem akarsz sem túl szakmai lenni, sem túl leegyszerűsítetten írni? Vajon mi foglalkoztatja a közönséged? Másfél óra alatt együtt összeírunk egy rakás témát, ötletet, címet, és neked hosszú ideig már nem kell gondolkoznod, csak írnod, írnod. (Vagy videózni. Vagy podcastot felvenni. Vagy képeket szerkeszteni.)

Biztos lehetsz benne, hogy ha következetesen publikálsz, akkor nem csak látogatóid, olvasóid fognak szakértőként elismerni, hanem a keresőmotorok is!

Készíts be egy kávét, és halmozzuk együtt az ötleteket másfél órán keresztül!

WEBLAP AUDIT

Minden weboldalt lehet fejleszteni tovább és tovább. Csak tudni kell, mire érdemes időt, energiát, pénzt áldozni. Technikai beállítások, tartalombővítés, keresőoptimalizálás, felhasználói élmény, hitelesség erősítése – ezek a tényezők nem is különülnek el élesen egymástól. Egy audit célja, hogy tisztán lásd, mit érdemes módosítani, fejleszteni ahhoz, hogy az oldal jobb eredményeket érjen el, több látogatót vonzzon és minél több olvasóból ügyfél legyen. Mindezt érthetően, világosan, gyakorlati javaslatokkal.

És persze ez nem minden! Minden audit annyit ér, amennyit megvalósítasz belőle. Ha úgy könnyebb, csináljuk közösen!