Arculattervezés

A logó könnyebben megragadja a figyelmet, mint a szöveg. Segítségével megkülönböztetheted magad versenytársaidtól. Vásárlóid jobban fognak emlékezni rád, könnyebben azonosítanak. A márkád további arculatépítésének kiindulópontja lehet.

A vállalkozásodnak tervezett logó ilyen lesz

  • egyszerű, letisztult;
  • többféle elrendezésben készül, így sokoldalúan fel tudod használni;
  • kis és nagy méretben is felhasználható, nem torzul nagyításkor;
  • egy színben is jól mutat;
  • világos és sötét verzió is készül belőle, hogy bármilyen háttér előtt jól mutasson;
  • többféle fájlformátumban a rendelkezésedre bocsátjuk.

A logót világos és sötét verzióban is elkészítjük, hogy bármilyen háttéren jól mutasson. Amennyiben szükséges, fekvő és álló változat is készül a logóban szereplő kép és szöveg átrendezésével, továbbá szöveg nélküli változat is szóba kerülhet. Mindez lehetővé teszi, hogy bármilyen felületen rugalmasan tudd használni a logódat.

Valamennyi változatot megkapod .svg, .png, .jpeg formátumban. Ha egyéb típusra is szükséged van, azt is elkészítjük.

Válogatás munkáinkból

Küldj nekünk üzenetet az űrlapon keresztül, és néhány szóban írd le, miben tudunk segíteni! Egy kis kérdőívet küldünk ehhez kapcsolódóan, majd elkészítjük az árajánlatot, amit személyesen is megbeszélhetünk!

Árak

Minden esetben az igényeidet felmérve adunk árajánlatot. Ha csak logót szeretnél, az ár kb. 80.000 Ft-tól indul. Ha az egész arculatot szeretnéd kialakítani (színpaletta, betűtípusok, ikonok, grafikai elemek), az ár kb. 120.000 Ft, az igényeidtől függően.