Úgy érzed, szakértők hadára van szükséged egy ügyfélszerző weboldal felépítéséhez?

Kuzmann Zsóka és Kuzmann Eszter, weboldal készítés, SEO, felhasználói élmény fejlesztése.

Biztosan neked is úgy tűnik, vállalkozóként nem elég nagyon jó szakembernek lenned, de mellette mindenhez értened kell: webes megjelenés, online marketing, SEO, hírlevélrendszer, közösségi média - hosszú a sor. Ezek a marketinggel, ügyfélszerzéssel kapcsolatos feladatok éppen attól veszik el az idődet és energiádat, amihez értesz, és amivel szeretsz foglalkozni.

Kuzmann Zsóka és Kuzmann Eszter vagyunk. Ha szakértői weboldalra van szükséged (például coach, segítő, mentor, pszichológus, tanár, tanácsadó, speciális tudású szakértő vagy), akkor mi le tudjuk venni a terhet a válladról. Legalábbis egy részét! A kereteket tudjuk megteremteni neked ahhoz, hogy a tudásod és a munkád minősége önmagát adja el.

Egyedi weboldalakat készítünk, tudatosan felépítve, keresőoptimalizálva. Az a hosszú távú célunk, hogy a honlapod hirdetések nélkül szállítson neked olyan érdeklődőket, akik elköteleződnek melletted, és alig várják, hogy az ügyfeleid lehessenek.

Szolgáltatásaink ▸

Miért érdemes velünk együtt dolgoznod?

 • Segítünk tisztázni céljaidat a honlapoddal, és hogy milyen eszközökkel érheted el ezeket leghatékonyabban.
 • Kidolgozzuk a weboldalad, amely a keresőoptimalizálás legjobb gyakorlatát is figyelembe veszi, és az egyedi, rád szabott, az iparágad sztenderdjeit figyelembe vevő grafikai terveket is elkészítjük.
 • Egyedi sablont építünk neked, ami kizárólag a szükséges mennyiségű kódot tartalmazza, amit az oldalad valóban használ.
 • Felépítjük hírlevélküldő rendszered, és még a letölthető kiadványaid is rendezetté és látványossá tesszük.
 • Nem lesz szükséged külön szakemberekre ezekben a feladatokban, akiknek a munkáját folyamatosan koordinálnod kell, ellentmondó szempontok esetén pedig neked kell döntened.
 • Folyamatos lesz veled a kommunikáció, nálunk soha nincs “hülye kérdés”.

Nézd meg néhány munkánkat!

Kinyitott laptop egy asztalon, a kijelzőn az Odaadó Tekintet weboldala látszik.

Az Odaadó Tekintet arculata és weboldala

Ügyfél: Odaadó Tekintet - Tűzkő Klára

Projekt: arculat és weboldal

Turisztika táboros póló

Egyetemi tábor pólóterve

Ügyfél: Szegedi Tudományegyetem

Projekt: pólóminta

Van Esély alapítvány automatikus adománygyűjtő rendszerének kiépítése.

Van Esély weboldal – automatizált adománygyűjtő rendszer

Ügyfél: Van Esély Alapítvány

Projekt: weboldal és adománygyűjtő rendszer

munkáink ▸

Történetünk

Diplomázás után évekig egészen más területeken szereztünk munkatapasztalatot, mindketten jellemzően állami szervezetek tagjaiként dolgoztunk, mint kis fogaskerekek. Nem kellett weboldalakkal, marketinggel, ügyfélszerzéssel foglalkoznunk.

Rövid útkeresés után vágtunk bele a tanulásba: weboldal készítést, designt, keresőoptimalizálás tanultunk magyar és angol nyelvű kurzusokon. Hamar szembesültünk az első nehéz feladattal, ami a saját honlapunk kialakítása volt, és itt tettünk fel nagyon sok kérdést, ami benned is megfogalmazódhat: mitől működik jól egy weboldal?

 • milyen online stratégiát kövessünk az oldalunkkal? milyen tartalmakat érdemes kidolgozni ahhoz, hogy ügyféllé váló látogatókat szerezzünk?
 • hogyan kell felépíteni a webhelyet? milyen aloldalak kellenek? hogyan kapcsolódjanak ezek egymáshoz?
 • mitől lesz egyedi, de mégis könnyen kezelhető és jól működő az egész?
 • mi legyen a tartalma és hogyan fogalmazzuk meg?
 • mennyire legyen személyes a hangvétel?

Beleástuk magunkat rengeteg kutatásba, esettanulmányba, és lassan elkezdtek kikristályosodni a válaszok. Felépítettük a saját oldalunkat, egy coach barátnőnként és egy egyesületét. Közben egyre több oldallal kapcsolatban kerestek meg minket tanácsokért.

Rólunk mondták

"Munkatársaimmal együtt imádjuk, hogy mennyire könnyű velük együtt dolgozni. Precízek, megbízhatóak, lelkesek, lelkiismeretesek és proaktívak."

Vígh Dóra Krisztina

Szépművészeti Múzeum

"Elképesztően sok gyakorlati tanácsot kaptam, és ráadásul rengeteg új ötlet is született a fejemben. Az már csak hab a tortán, hogy milyen jó hangulatban telt a tanácsadás!"

Csontné Nagy Noémi

Business Blogger

Miért vagy te az ideális ügyfelünk?

 • valódi szakértő vagy, minőségi munkát végzel és lelkesedsz azért, amit csinálsz;
 • tudod, mit szeretnél megmutatni a honlapodon, de nem tudod, hogyan;
 • nyitott vagy új ötletekre és vannak erőforrásaid ezeket megvalósítani;
 • elfogadod, hogy saját vállalkozásodat te ismered a legjobban, így aktívan részt kell venned az oldal megvalósításában, és sok kérdésünkre kell majd válaszolnod.
vegyük fel a kapcsolatot! ▸

Lelkesedésünk

Miben lelünk örömöt és mit szeretünk legjobban a munkánkban?

 • a vizuális rendrakást. Megtervezni és elkészíteni egy weboldalt olyan érzés, mint amikor rendet raksz egy átláthatatlan és kicsit nyomasztó helyiségben. Minden egyértelmű lesz, mindenki elolvashatja és láthatja, most már büszkélkedhetsz vele.
 • a tartalmi rendrakás. Az új oldallal nemcsak egy honlapot kapsz, hanem egy tervet is, miről írj bejegyzéseket, amiket keresnek majd a látogatóid. Te is elmélyítheted tudásod azzal, hogy azt megosztod másokkal.
 • szeretjük a weboldalak kódjait, azt a varázslatot, ahogyan néhány száz (vagy ezer) sornyi “szövegből” egy lélegzetelállító honlap kerekedik.
 • nagyon szeretjük követni a fejlődést. Az első vagy egy új weboldal mindig mérföldkő egy vállalkozás életében és szinte biztos, hogy változásokat hoz. Jó látni a lelkesedés erősödését, az ügyfélkör bővülését, akiket a honlap vonzott hozzád.

Nem akarunk a legnagyobbak lenni. Azt szeretnénk csinálni, amiben örömünket leljük, és ezt az örömöt átadni neked is.

Mi nem készítünk futószalagon grafikai anyagokat, weboldalakat vagy automatikusan létrehozott weboldal auditokat. Minden, amit készítünk, egyedi, személyre szabott, amiben elmélyedtünk.

Vajon mit jelent a nektonik?

A nevet már nagyon korán elkezdtük keresni. Hetekig tartó ötletviharok után, egy koncert előtt a MüPa büféjében ültünk. Az aktuális beszélgetésben felmerült kérdésre olvastuk a választ a Wikipédia Plankton szócikkében. Ebben a cikkben volt szó a tengerben élő lények két nagy csoportjáról, a planktonikus és a nektonikus lényekről. Olvastuk a leírást: “A planktonikus élőlényekkel szemben a nektonikus élőlények azok, amik irányítani tudják a mozgásukat, és képesek a környező áramlásokkal szemben is úszni.” Tadaaa! Tudtuk, hogy megtaláltuk a nevünket!

Életünk többi része

Önkéntesként segítünk a gyönyörű Szépművészeti Múzeum múzeumpedagógiai foglalkozásainak szervezésében és előkészítésében, a múzeum weboldalán található adatok naprakészen tartásában, és a remek családi szórakozást biztosító Utazóbőröndök állandó játékban tartásában. A Múzeum nekünk a nyugalom szigete.

Nagyon élvezzük a szabadulószobákat, az egy órányi tömény koncentrálást és feladatmegoldást. Szeretjük a kihívást és a játékosságot a logikai feladványokban, amikor kis részletekből kell a nagy képet összerakni. Kedvenceink azok a kihívások, ahol még a feladatot is nekünk kell kitalálni. Itt mindig elragad a flow!

Az év első hat hónapjában emellett túravezető képzéssel foglalkozunk, tanfolyamot szervezünk, terepi tájékozódást oktatunk. Túraterveket értékelünk, oktatókat koordinálunk. Képzéseink weboldalát is mi készítettük el. Működtetünk egy blogot is, ahol a túrázás és hagyományos tájékozódás rejtelmeiről szoktunk írni.

Kuzmann Eszter és Kuzmann Zsóka, weboldalkészítés, keresőoptimalizálás

Hogyan segíthetünk neked?

Kuzmann Eszter és Kuzmann Zsóka:
weboldalkészítés, keresőoptimalizálás, felhasználói élmény fejlesztés.

Válassz e-könyveink közül!

Töltsd le ingyen az általad választott e-könyveket és javítsd weboldalad eredményeit!

Ha feliratkozol hírlevelünkre, a letölthető könyvek mellett néhány perc alatt átolvasható érdekes információkkal látunk el honlapokról és tartalmukról. Hasznos tippek, megoldások.

Ne felejtsd el megerősíteni e-mail címed!