Rólunk

Úgy érzed, szakértők hadára van szükséged egy ügyfélszerző weboldal felépítéséhez? Mi szívesen leszünk ez a had!

Kuzmann Zsóka, Kuzmann Eszter és Perényi Péter vagyunk, ez egy igazi családi vállalkozás: két tesó és egy férj. Ha szakértői és hitelességet, bizalmat erősítő weboldalra van szükséged, akkor mi le tudjuk venni a terhet a válladról. Legalábbis egy részét! A kereteket tudjuk megteremteni neked ahhoz, hogy a tudásod és a munkád minősége önmagát adja el.

Egyedi weboldalakat készítünk, tudatosan felépítve, keresőoptimalizálva. Az a hosszú távú célunk, hogy a honlapod hirdetések nélkül is szállítson neked olyan érdeklődőket, akik elköteleződnek melletted, és alig várják, hogy az ügyfeleid lehessenek.

Ha érdekel, mivel foglalkozunk, a főoldalon felsoroljuk szolgáltatásainkat.

Miért érdemes velünk együtt dolgoznod?

Mi nem 2 nap alatt építünk fel neked egy honlapot, mert neked is időre van szükséged, hogy meghozd a döntéseket. Azt valljuk, neked is kedvelned kell a honlapod, hogy fejleszd és foglalkozz vele.

 • Segítünk tisztázni céljaidat a honlapoddal, és hogy milyen eszközökkel érheted el ezeket leghatékonyabban.
 • Kidolgozzuk a weboldalad, amely a keresőoptimalizálás legjobb gyakorlatát is figyelembe veszi, és az egyedi, rád szabott, de az iparágad sztenderdjeit figyelembe vevő grafikai terveket is elkészítjük.
 • Egyedi sablont építünk neked, ami kizárólag a szükséges mennyiségű kódot tartalmazza, amit az oldalad valóban használ.
 • Egyedi kéréseidet is teljesíteni tudjuk, fejlesztői feladatokat is megoldunk.
 • Felépítjük hírlevélküldő rendszered, és még a letölthető kiadványaid is rendezetté és látványossá tesszük.
 • Nem lesz szükséged külön szakemberekre ezekben a feladatokban, akiknek a munkáját folyamatosan koordinálnod kell, ellentmondó szempontok esetén pedig neked kell döntened.
 • Folyamatos lesz veled a kommunikáció, nálunk soha nincs “hülye kérdés”.

„A Nektonik egy nagyon emberi, nagyon kedves és még ráadásul profi fejlesztőcsapat is – ez az együttállás annyira unikális, hogy őszintén ajánljuk mindenkinek a velük való munkát.”

Papp Éci / Bringázz a munkába – Magyar kerékpárosklub

Nézd meg néhány munkánkat!

Kattints a képekre, hogy elolvasd az egész projektet. Ha pedig érdekel még több esettanulmány, akkor keresd fel a Portfólió oldalunkat. Nem írtunk minden ügyfelünkről cikket, de azért jópárat bemutatunk.

Történetünk

Péter mindig is számítógépeket nyomkodott. Nagyon szereti a kihívásokat, szeret nyomozni és jobbá tenni a kódokat.

Zsóki és Eszter a diplomázás után évekig egészen más területeken szereztek munkatapasztalatot. Jellemzően állami szervezetek tagjaiként dolgoztak, mint kis fogaskerekek. Nem kellett weboldalakkal, marketinggel, ügyfélszerzéssel foglalkozniuk.

Rövid útkeresés után vágtak bele a tanulásba: weboldal készítést, designt, keresőoptimalizálás tanultak magyar és angol nyelvű kurzusokon. Hamar szembesültek az első nehéz feladattal, ami a saját honlap kialakítása volt.

Ahogyan bennünk, biztosan benned is megfogalmazódnak ezek a kérdések: mitől működik jól egy weboldal? A képzéseken szuper segítséget kaptunk a megvalósításhoz, de viszonylag keveset a tervezéshez és a részletek, megoldások kitalálásához.

 • Milyen online stratégiát kövessünk az oldalunkkal? Milyen tartalmakat érdemes kidolgozni ahhoz, hogy ügyféllé váló látogatókat szerezzünk?
 • Hogyan kell felépíteni a webhelyet? Milyen aloldalak kellenek? Hogyan kapcsolódjanak ezek egymáshoz?
 • Mitől lesz egyedi, de mégis könnyen kezelhető és jól működő az egész?
 • Mennyire legyen személyes a hangvétel?

Beleástuk magunkat rengeteg kutatásba, esettanulmányba, és lassan elkezdtek kikristályosodni a válaszok. Egyre több honlappal kapcsolatban kerestek meg minket tanácsokért.

Miért vagy te az ideális ügyfelünk?

 • valódi szakértő vagy, minőségi munkát végzel és lelkesedsz azért, amit csinálsz;
 • tudod, mit szeretnél megmutatni a honlapodon, de nem tudod, hogyan;
 • nyitott vagy új ötletekre és vannak erőforrásaid ezeket megvalósítani;
 • elfogadod, hogy saját vállalkozásodat és szervezetedet te ismered a legjobban, így aktívan részt kell venned az oldal megvalósításában, és sok kérdésünkre kell majd válaszolnod.

Lehet, hogy egyéni vállalkozásod van, egy kis céged vagy már jóval többen dolgoztok együtt. Ha fontos neked, hogy a legjobb oldalad mutasd meg az interneten, vegyük fel a kapcsolatot!

Lelkesedésünk

Nagyon várjuk hogy a vállalkozásoddal, cégeddel, szervezeteddel dolgozhassunk! Mi az, ami a legjobban lelkesít a munkánkban?

 • A vizuális rendrakás. Megtervezni és elkészíteni egy weboldalt olyan érzés, mint amikor rendet raksz egy átláthatatlan és kicsit nyomasztó helyiségben. Minden egyértelmű lesz, mindenki elolvashatja és láthatja, most már büszkélkedhetsz vele.
 • A tartalmi rendrakás. Az új oldallal nemcsak egy honlapot kapsz, hanem egy tervet is, miről írj bejegyzéseket, amiket keresnek majd a látogatóid. Te is elmélyítheted tudásod azzal, hogy azt megosztod másokkal.
 • Szeretjük a weboldalak kódjait, azt a varázslatot, ahogyan néhány száz (vagy ezer) sornyi “szövegből” egy lélegzetelállító honlap kerekedik.
 • Nagyon szeretjük követni a fejlődést. Az első vagy egy új weboldal mindig mérföldkő egy vállalkozás életében és szinte biztos, hogy változásokat hoz. Jó látni a lelkesedés erősödését, az ügyfélkör bővülését, akiket a honlap vonzott hozzád.

Nem akarunk a legnagyobbak lenni. Azt szeretnénk csinálni, amiben örömünket leljük, és ezt az örömöt átadni neked is.

Nem készítünk futószalagon grafikai anyagokat, weboldalakat vagy automatikusan létrehozott weboldal auditokat. Minden, amit készítünk, egyedi, személyre szabott, amiben elmélyedtünk.

Vajon mit jelent a nektonik?

A nevet már nagyon korán elkezdtük keresni, még „tanuló” korunkban. Hetekig tartó ötletviharok után, egy koncert előtt a MüPa büféjében ültünk. Az aktuális beszélgetésben felmerült kérdésre olvastuk a választ a Wikipédia Plankton szócikkében. Ebben a cikkben volt szó a tengerben élő lények két nagy csoportjáról, a planktonikus és a nektonikus lényekről. Olvastuk a leírást: “A planktonikus élőlényekkel szemben a nektonikus élőlények azok, amik irányítani tudják a mozgásukat, és képesek a környező áramlásoktól függetlenül is úszni.” Tadaaa! Tudtuk, hogy megtaláltuk a nevünket!

Életünk többi része

Önkéntesként segítünk a gyönyörű Szépművészeti Múzeum és Vasarely Múzeum múzeumpedagógiai foglalkozásainak szervezésében és előkészítésében, és a remek családi szórakozást biztosító Utazóbőröndök állandó játékban tartásában. A múzeumokbeli munka nekünk a nyugalom szigete.

Nagyon élvezzük a szabadulószobákat, az egy órányi tömény koncentrálást és feladatmegoldást. Szeretjük a kihívást és a játékosságot a logikai feladványokban, amikor kis részletekből kell a nagy képet összerakni. Itt mindig elragad a flow!

Emellett működtetjük a Túrára kattanva oldalt, ahol túrázós tájékozódáshoz kapcsolódó cikkeket írunk, képzéseket készítünk, túranaplót szerkesztünk. Személyesen is részt veszünk túravezető képzéseken, ahol tájékozódást oktatunk.

Tudjuk, hogy egy weboldal elkészítése bizalmi munka, amiben egymásra vagyunk utalva. Ha szimpatikusnak találsz minket és szívesen dolgoznál velünk, írj a [email protected] címre vagy használd ezt az űrlapot. Írd meg, hogyan segíthetünk neked!

  Imádjuk őket!

  „Munkatársaimmal együtt imádjuk, hogy mennyire könnyű velük együtt dolgozni. Precízek, megbízhatóak, lelkesek, lelkiismeretesek és proaktívak.”

  Vigh Dóra / Szépművészeti Múzeum