Blog

Tippek és trükkök arculat, logó és weboldal tervezéséhez. Iránymutatás és segítség, hogy el tudj indulni, vagy a meglévő megjelenéseden, oldaladon könnyen tudj fejleszteni. Hogyan tudod a középpontba állítani látogatóidat, aztán lojális ügyféllé tenni őket? Tedd kényelmessé a dolgukat és tedd szerethetővé a megjelenésed. Fókuszban a felépítés, tartalom és a megjelenés.

Válassz a témákból!

Fa vonalzó.
weboldal

Ezek a jelek utalnak arra, hogy a weboldaladnak redesign-ra van szüksége

Ijesztő lehet a gondolat, hogy a weboldaladnak ráncfelvarrásra lehet szüksége, hiszen korábban már biztosan sok időt, energiát és valószínűleg pénzt is fektettél a létrehozásába. Valószínűleg semmi kedved újrakezdeni az egészet. De gondolj csak bele! A weboldalad tulajdonképpen egy kirakat, ami a nap 24 órájában reklámozza a termékeidet, szolgáltatásaidat. Ha a kirakat láttán senki nem megy […]

Elolvasom a cikket
Egy szemüveges nő gondolkozik.
weboldal

15 tévhit weboldalkészítéssel kapcsolatban

Egy weboldal megtervezése és felépítése nem a legegyszerűbb feladat. Sokféle cikket és véleményt lehet erről olvasni, így nem meglepő, hogy rengeteg tévhit is él az emberekben ezzel kapcsolatban. Mi is találkoztunk már néhánnyal, így itt az ideje, hogy lerántsuk a leplet a nagy részükről!

Elolvasom a cikket
arculat

Raszteres és vektoros képek: mi a különbség köztük? Melyik mire jó?

Első ránézésre valószínűleg nem tudod őket megkülönböztetni, de alapvetően kétféle képtípus létezik a digitális világban: a raszteres és a vektoros. Ráadásul mindkettőn belül többféle fájlformátum van, melyek különböző felhasználásra vannak optimalizálva. A cikk segítéségével te is képbe kerülhetsz, hogy legközelebb a céljaidnak legjobban megfelelő formátumot válaszd, illetve ne nézz értetlenül, ha a webdesignered mondjuk a […]

Elolvasom a cikket
Sok színes Nektonik névjegy ledobva egy kupacba.
arculat

Így tervezz hatékony névjegykártyát!

Az internet korában sokan nem már látják értelmét a hagyományos, nyomtatott névjegykártya osztogatásának. Végül is pár pillanat alatt bármi megtalálható a neten, illetve a kontaktjainkat sem papír alapon őrizgetjük már, hanem a telefonunkon tároljuk. Pedig ebben a klasszikus marketing eszközben még mindig rengeteg lehetőség rejlik. Ha ezt ügyesen kihasználod, növelni tudod vállalkozásodat.

Elolvasom a cikket
Az asztalon fekszik egy üres füzet, rajta kérdőjelek, körülötte színesceruzák.
arculat

Hogyan találd ki, hogy milyen legyen a logód?

A logód a márkád talán legfontosabb és leglátványosabb eleme. Azonban nem csak díszítő funkciója van, hanem fontos feladatai: kommunikálja a vásárlók, ügyfelek felé, hogy ki is vagy. Mivel rengeteg helyen felbukkan, fontos, hogy jól legyen kitalálva és megtervezve. A kitaláláshoz nyújtunk most egy kis segítséget.

Elolvasom a cikket
weboldal tervezése közben, monitor és jegyzetek
weboldal

Mitől hiteles egy weboldal?

Bizonyos szakmák esetében napjainkban egyre inkább nélkülözhetetlenné válik a közösségi médiában való aktivitás fokozása, és egy szakmailag hiteles honlap létrehozása. De vajon mitől válhat valaki sikeressé az online térben? Hogyan kerülhetnek jó pozíciókba a weblapok a keresőoldalakon? És milyen megoldásokkal lehet könnyebben elköteleződést kialakítani a látogatóval?

Elolvasom a cikket
jójkler, hanyag webdesigner asztalra tett lába
weboldal

Ne dolgozz kókler weboldal készítővel!

A weboldalad minősége döntő lehet üzleti szempontból. Viszont nagyon sok ráfordítást igényel, ha csináltatsz egyet. Pénzt, időt, figyelmet. Évekre meghatározó lesz a minősége, kivitelezése, mert ettől függ, hogyan tudod bővíteni, fejleszteni. A választott webdesignereddel hónapokig-évekig együtt fogsz dolgozni. Válassz egyből jól, kerüld el a kellemetlen helyzeteket!

Elolvasom a cikket
tableten tanuló nő
online oktatás

Az online tanulók sokszínűsége

Lehet, hogy már tanítottál korábban, de nem az interneten, hanem személyesen. Mondjuk egy iskolában. Vajon nagyon különbözik majd ettől egy online kurzus? Végülis az óravázlatok hasonlóak, ugyanazt a tudást akarod átadni. De a résztvevőket tekintve valószínűleg egészen más világgal fogsz találkozni.

Elolvasom a cikket