weboldal

Sok színes kép filmkockaszerűen.
weboldal

Képek a weboldalon: miért, milyet, hogyan?

Biztosan te is azt szeretnéd, hogy a weboldalad látogatói érdekesnek és vonzónak találják azt, ennek köszönhetően pedig sok időt eltöltsenek rajta. Az érdeklődés fenntartásához azonban nem csak szöveg, képek is kellenek. Vajon elég, ha ezeknek a képeknek az a funkciója, hogy kitöltsék a teret és dekorálják a weboldalt, vagy ennél sokkal többről van szó?

Elolvasom a cikket
Egy férfi színes ingben, a szemei előtt két polifoam cső, ezekbe néz bele.
weboldal

7+1 tipp, hogy jól olvasható legyen a weboldalad szövege

Biztosan te is sokat gondolkodtál a weboldalad szövegén és szeretnéd, ha minél többen elolvasnák azt. Ahhoz, hogy ez így legyen, olyan formában kell tálalnod a mondanivalódat, ami megkönnyíti a látogatók számára az olvasási élményt. Tanulmányok alapján ugyanis képernyőn nehezebb olvasni, mint papíron. Az emberek lassabban és kevésbé pontosan olvasnak és kevesebbet is jegyeznek meg egy […]

Elolvasom a cikket
Fa vonalzó.
weboldal

Ezek a jelek utalnak arra, hogy a weboldaladnak redesign-ra van szüksége

Ijesztő lehet a gondolat, hogy a weboldaladnak ráncfelvarrásra lehet szüksége, hiszen korábban már biztosan sok időt, energiát és valószínűleg pénzt is fektettél a létrehozásába. Valószínűleg semmi kedved újrakezdeni az egészet. De gondolj csak bele! A weboldalad tulajdonképpen egy kirakat, ami a nap 24 órájában reklámozza a termékeidet, szolgáltatásaidat. Ha a kirakat láttán senki nem megy […]

Elolvasom a cikket
Egy szemüveges nő gondolkozik.
weboldal

15 tévhit weboldalkészítéssel kapcsolatban

Egy weboldal megtervezése és felépítése nem a legegyszerűbb feladat. Sokféle cikket és véleményt lehet erről olvasni, így nem meglepő, hogy rengeteg tévhit is él az emberekben ezzel kapcsolatban. Mi is találkoztunk már néhánnyal, így itt az ideje, hogy lerántsuk a leplet a nagy részükről!

Elolvasom a cikket
weboldal tervezése közben, monitor és jegyzetek
weboldal

Mitől hiteles egy weboldal?

Bizonyos szakmák esetében napjainkban egyre inkább nélkülözhetetlenné válik a közösségi médiában való aktivitás fokozása, és egy szakmailag hiteles honlap létrehozása. De vajon mitől válhat valaki sikeressé az online térben? Hogyan kerülhetnek jó pozíciókba a weblapok a keresőoldalakon? És milyen megoldásokkal lehet könnyebben elköteleződést kialakítani a látogatóval?

Elolvasom a cikket
jójkler, hanyag webdesigner asztalra tett lába
weboldal

Ne dolgozz kókler weboldal készítővel!

A weboldalad minősége döntő lehet üzleti szempontból. Viszont nagyon sok ráfordítást igényel, ha csináltatsz egyet. Pénzt, időt, figyelmet. Évekre meghatározó lesz a minősége, kivitelezése, mert ettől függ, hogyan tudod bővíteni, fejleszteni. A választott webdesignereddel hónapokig-évekig együtt fogsz dolgozni. Válassz egyből jól, kerüld el a kellemetlen helyzeteket!

Elolvasom a cikket
laptop előtt ülő, összekulcsolt kezű férfi, akinek láthatóan nincs feladata
weboldal

Miért nem hoz ügyfeleket a weboldalad?

Ha coach vagy. Ha mentor vagy. Ha tanácsadó vagy. Vagy bármi, ahol a szimpátia, hitelesség és szakértelem bemutatása döntő fontosságú. Ha a tudásodat adod el, ezeket mind bizonyítanod kell a weboldaladon. Ha tudod, hogyan lehet ezeket aláásni, akkor javítani is tudsz, hogy jöjjenek az ügyfelek!

Elolvasom a cikket