Portfólió

Túrára kattanva weboldal egy asztali számítógépen

Túrázó blog terve és logója

Készítő:

Ügyfél:

turarakattanva.hu

Projekt elemek:

logó, weboldal terv

Egy most induló, túrázással kapcsolatos blog weboldalának megtervezése és logójának elkészítése volt a feladat. Az ügyfél kérése az volt, hogy “guruljon el a gyógyszer”, azaz legyen vad és szokatlan az oldal, mind felépítésében, mind színvilágát illetően. Hogy is kezdtem neki?

Turisztika táboros póló

Egyetemi tábor pólóterve

Készítő:

Ügyfél:

Szegedi Tudományegyetem

Projekt elemek:

pólóminta

A Szegedi Tudományegyetem minden évben Turisztika Tábort szervez a Testnevelés, illetve a Sportszervező-rekreáció-egészségfejlesztő szakos hallgatók számára. A tábor egyik szervező tanárától érkezett a felkérés egy pólóminta elkészítésére.

Vidéki optika új arculata

Készítő:

Ügyfél:

oktatási projekt / Selmeczi Optika

Projekt elemek:

logó, weboldal terv

A Selmeczi Optika egy vidéki kisváros egyik optikája. Feladatom szerint teljesen megújulnak, felújítják az üzletüket, és ezzel arculatot is szeretnének váltani. Milyen ötleteket mutattam nekik?

Julianna kivágott logó

Julianna Home Style – a kényelmes luxus

Készítő:

Ügyfél:

Julianna Home Style / oktatási projekt

Projekt elemek:

logó

“Ügyfelem” egy lakberendező hölgy lett, ügyfelei elsősorban az országban berendezkedő külföldiek. Új irodájához van szüksége megújult arculati elemekre. Stílusa nagyon jellegzetes, szeretné, ha ez már a logójából is kiderülne. Hogyan készült az arculat?

A Wikipédia új megjelenése

A Wikipedia új arca: egy szócikk újratervezése

Készítő:

Ügyfél:

Wikipedia / oktatási projekt

Projekt elemek:

weboldal

Erik Kenedy UI kurzusán állandó feladat a Wikipedia egyik oldalának áttervezése. Mi a Tejút oldalának átgondolását, átdolgozását kaptuk feladatként. Hogyan változtattam meg az oldalt?