Válogatás munkáinkból

Olvastad a blog cikkeit? Akkor itt konkrét példákat láthatsz, hogyan dolgozunk: milyen információkat kapunk az ügyfeleinktől, miket gyűjtünk össze és mérlegelünk, amikor tevezünk. Ha velünk dolgozol, biztos lehetsz benne, hogy te is teljesen egyedi dolgot fogsz kapni.

Kinyitott laptop egy asztalon, a kijelzőn az Odaadó Tekintet weboldala látszik.

Az Odaadó Tekintet arculata és weboldala

Ügyfél: Odaadó Tekintet - Tűzkő Klára

Projekt: arculat és weboldal

Klári bemutatása és a megbízás tartalma Tűzkő Klári, az Odaadó Tekintet vezetője Székesfehérváron él és dolgozik. Nem beszélő, mozgásfejlődésben megakadt gyermekeknek segít speciális terápiával. Először saját maga kezdte el a vállalkozása weboldalát kitalálni és megvalósítani, de hamar technikai problémákba ütközött, és nem akart erre olyan sok időt szánni. Arculat és logó kidolgozását, weboldalának megvalósítását kérte, […]

Megnézem a részleteket
Túrára kattanva weboldal egy asztali számítógépen

Túrázó blog terve és logója

Ügyfél: turarakattanva.hu

Projekt: logó, weboldal terv

Egy most induló, túrázással kapcsolatos blog weboldalának megtervezése és logójának elkészítése volt a feladat. Az ügyfél kérése az volt, hogy “guruljon el a gyógyszer”, azaz legyen vad és szokatlan az oldal, mind felépítésében, mind színvilágát illetően. Hogy is kezdtem neki?

Megnézem a részleteket
Turisztika táboros póló

Egyetemi tábor pólóterve

Ügyfél: Szegedi Tudományegyetem

Projekt: pólóminta

A Szegedi Tudományegyetem minden évben Turisztika Tábort szervez a Testnevelés, illetve a Sportszervező-rekreáció-egészségfejlesztő szakos hallgatók számára. A tábor egyik szervező tanárától érkezett a felkérés egy pólóminta elkészítésére.

Megnézem a részleteket

Vidéki optika új arculata

Ügyfél: oktatási projekt / Selmeczi Optika

Projekt: logó, weboldal terv

A Selmeczi Optika egy vidéki kisváros egyik optikája. Feladatom szerint teljesen megújulnak, felújítják az üzletüket, és ezzel arculatot is szeretnének váltani. Milyen ötleteket mutattam nekik?

Megnézem a részleteket
Julianna kivágott logó

Julianna Home Style – a kényelmes luxus

Ügyfél: Julianna Home Style / oktatási projekt

Projekt: logó

“Ügyfelem” egy lakberendező hölgy lett, ügyfelei elsősorban az országban berendezkedő külföldiek. Új irodájához van szüksége megújult arculati elemekre. Stílusa nagyon jellegzetes, szeretné, ha ez már a logójából is kiderülne. Hogyan készült az arculat?

Megnézem a részleteket
Rebeka H póló és szatyor

Rebeka H., fashion blogger arculata

Ügyfél: Rebeka H. blogger / oktatási projekt

Projekt: logó, blogcím, névjegykártya

Egy fiatal, Rebeka H. néven dolgozó blogger szeretné különlegessé tenni a webes felületeit: logózni a képeit, egyedivé tenni a blogoldalát. Divattal foglalkozik, Instagramon és YouTube-on is aktív. Célja a profi megjelenés. Milyenek lettek az arculati elemei?

Megnézem a részleteket
Lusta kék elefánt teázó logó

Bohém teázó logóterve

Ügyfél: Lusta Kék Elefánt teázó / oktatási projekt

Projekt: logó

Gyakorlatot kaptunk, a Lusta kék elefánt teázónak kell elkészíteni a logóját. Az “ügyfél” azt kérte, ne szerepeljen egyszerre elefánt és csésze a logóban (nem is ragaszkodik egyikhez sem), illetve a logó maximum két színben is jól működjön. Hogyan készült el a logó?

Megnézem a részleteket
Aláírás generátor oldal UI tervezése

Intranetes oldal újratöltve!

Ügyfél: MultiSoft Kft.

Projekt: intranetes űrlap

Egy közepes méretű magyar cég új irodába költözött, és a szép új iroda birtokba vételével együtt figyelmet fordítanak a digitális megjelenés olyan elemeire is, ami nem az ügyfelek, hanem a munkatársak számára teszi szerethetőbbé a céget. A dolgozók száma pár éve lépte át azt a küszöböt, hogy nehézzé vált kezelni a céges aláírások egységességét, a […]

Megnézem a részleteket