Válogatás munkáinkból

Olvastad a blog cikkeit? Akkor itt konkrét példákat láthatsz, hogyan dolgozunk: milyen információkat kapunk az ügyfeleinktől, miket gyűjtünk össze és mérlegelünk, amikor tevezünk. Ha velünk dolgozol, biztos lehetsz benne, hogy te is teljesen egyedi dolgot fogsz kapni.

Van Esély Alapítvány nonprofit weboldal esettanulmány

A Van Esély Alapítvány új weboldala

Ügyfél: Van Esély Alapítvány

Projekt: weboldal

Úgy határozzuk meg magunkat, hogy olyan vállalkozásoknak, szervezeteknek készítünk a legszívesebben weboldalakat, akiknek fontos, hogy megmutassák szakértelmüket, hitelességüket és jófejségüket online, a honlapjukon is. Ezért vállaltuk el nagyon szívesen a Van Esély Alapítvány weboldalát, mert nekik mindezek a szempontok kiemelten fontosak. Az alapítvány hajléktalan embereknek segít egyedi programokkal, komplex módszerrel kiutat találni a helyzetükből. Ezeket […]

Megnézem a részleteket
Kinyitott laptop egy asztalon, a kijelzőn az Odaadó Tekintet weboldala látszik.

Az Odaadó Tekintet arculata és weboldala

Ügyfél: Odaadó Tekintet - Tűzkő Klára

Projekt: arculat és weboldal

Klári bemutatása és a megbízás tartalma Tűzkő Klári, az Odaadó Tekintet vezetője Székesfehérváron él és dolgozik. Nem beszélő, mozgásfejlődésben megakadt gyermekeknek segít speciális terápiával. Először saját maga kezdte el a vállalkozása weboldalát kitalálni és megvalósítani, de hamar technikai problémákba ütközött, és nem akart erre olyan sok időt szánni. Arculat és logó kidolgozását, weboldalának megvalósítását kérte, […]

Megnézem a részleteket
Túrára kattanva weboldal egy asztali számítógépen

Túrázó blog terve és logója

Ügyfél: turarakattanva.hu

Projekt: logó, weboldal terv

Egy most induló, túrázással kapcsolatos blog weboldalának megtervezése és logójának elkészítése volt a feladat. Az ügyfél kérése az volt, hogy “guruljon el a gyógyszer”, azaz legyen vad és szokatlan az oldal, mind felépítésében, mind színvilágát illetően. Hogy is kezdtem neki?

Megnézem a részleteket
Turisztika táboros póló

Egyetemi tábor pólóterve

Ügyfél: Szegedi Tudományegyetem

Projekt: pólóminta

A Szegedi Tudományegyetem minden évben Turisztika Tábort szervez a Testnevelés, illetve a Sportszervező-rekreáció-egészségfejlesztő szakos hallgatók számára. A tábor egyik szervező tanárától érkezett a felkérés egy pólóminta elkészítésére.

Megnézem a részleteket

Vidéki optika új arculata

Ügyfél: oktatási projekt / Selmeczi Optika

Projekt: logó, weboldal terv

A Selmeczi Optika egy vidéki kisváros egyik optikája. Feladatom szerint teljesen megújulnak, felújítják az üzletüket, és ezzel arculatot is szeretnének váltani. Milyen ötleteket mutattam nekik?

Megnézem a részleteket
Julianna kivágott logó

Julianna Home Style – a kényelmes luxus

Ügyfél: Julianna Home Style / oktatási projekt

Projekt: logó

“Ügyfelem” egy lakberendező hölgy lett, ügyfelei elsősorban az országban berendezkedő külföldiek. Új irodájához van szüksége megújult arculati elemekre. Stílusa nagyon jellegzetes, szeretné, ha ez már a logójából is kiderülne. Hogyan készült az arculat?

Megnézem a részleteket
Rebeka H póló és szatyor

Rebeka H., fashion blogger arculata

Ügyfél: Rebeka H. blogger / oktatási projekt

Projekt: logó, blogcím, névjegykártya

Egy fiatal, Rebeka H. néven dolgozó blogger szeretné különlegessé tenni a webes felületeit: logózni a képeit, egyedivé tenni a blogoldalát. Divattal foglalkozik, Instagramon és YouTube-on is aktív. Célja a profi megjelenés. Milyenek lettek az arculati elemei?

Megnézem a részleteket
Lusta kék elefánt teázó logó

Bohém teázó logóterve

Ügyfél: Lusta Kék Elefánt teázó / oktatási projekt

Projekt: logó

Gyakorlatot kaptunk, a Lusta kék elefánt teázónak kell elkészíteni a logóját. Az “ügyfél” azt kérte, ne szerepeljen egyszerre elefánt és csésze a logóban (nem is ragaszkodik egyikhez sem), illetve a logó maximum két színben is jól működjön. Hogyan készült el a logó?

Megnézem a részleteket