Egyetemi tábor pólóterve

Ügyfél: Szegedi Tudományegyetem

Projekt: pólóminta

Turisztika táboros póló

Másnak is megmutatnád? Oszd meg!

A Szegedi Tudományegyetem minden évben Turisztika Tábort szervez a Testnevelés, illetve a Sportszervező-rekreáció-egészségfejlesztő szakos hallgatók számára. A tábor egyik szervező tanárától érkezett a felkérés egy pólóminta elkészítésére.

A táborról

Mintegy 90 diák részvételével, 6 napon keresztül zajlik a tábor, melynek bázisa Balatonakalin van. A hallgatók – többek között – térképismeretet, tájékozódást, tájfutást tanulnak, túráznak a Balaton-felvidéken, illetve szabadidős tevékenységek szervezésében is gyakorlatot szereznek.

A pólóterv elkészítése

Az ügyfél elmondta, hogy egy olyan mintát képzelt el, amin szerepel a Balaton, így a tervezést a tó „körberajzolásával” és a színek kiválasztásával kezdtem. Ez utóbbinál kikötés volt, hogy maximum 3 szín használható. A választásom egy sötétkékre, egy türkizes kékre és a fehérre esett.

Miután megvolt a tó, sorba vettem a tábor során érintett fő településeket, illetve az ott lévő jellemző épületeket, természeti képződményeket, majd kanyargó ösvényekkel összekötöttem őket. A felirat és az évszám pedig magába a tóba került.

Turisztika Tábor pólómintája

Másra is használható a minta

Igény szerint például bögrére, vászonszatyorra, bármi egyébre is felnyomható a grafika.

Turisztika táboros fémbögre
Turisztika táboros vászonszatyor

Alternatív pólóminták

A fenti minta mellett további három, saját elképzelést is megvalósítottam. Az elsőnél pirosra cseréltem a fehér színt és egy retró jellegű Balaton grafikát készítettem egy hozzá illő, térbeli betűtípussal.

Turisztika táboros póló

A másik kettőnél egyszerű vonalrajzzal és egy színnel ábrázoltam a tábor helyszínéül szolgáló kempinget, illetve a tavat és a tanúhegyeket.

Turisztika táboros atléta
Turisztika táboros póló egy lányon

Egyedi pólómintákat ritkán készítünk megrendelésre, de hátha rá tudsz venni! Vedd fel velünk a kapcsolatot és beszéljünk róla!


A cikkben felhasznált képek és a bemutatott tárgyak minta nélküli verziójának képei innen származnak: Freepik, GraphicBurger, Pixelbuddha.

Másnak is megmutatnád? Oszd meg!

* * * * * * * *

Ha több projektünket is megnéznéd, a Munkáink oldalon találod őket! Lehetnél te a következő cikk szereplője!