Online kurzusoldal vagy tagsági rendszer építés

Értékesítsd tanfolyamaid teljes automatizálással!

Elkészítjük online kurzusoldalad automatizált értékesítési és marketing funkciókkal.

Oszd meg tudásod, többszörözd meg az időd. Hozz létre egyszeri eladású vagy akár előfizetéses tanfolyamokat!

Egyre többen tanulnak online. Neked is lehetőséged lehet sokkal több embert elérni, mint akiket személyesen tudnál tanítani.

Online tanfolyam létrehozásával szabadidőt nyerhetsz oktatóként, coachként, szakértőként, hiszen nem kell újra és újra ugyanazt elmondanod.

Ha van olyan tudásod, amit az emberek keresnek és képes vagy ehhez kapcsolódó közösséget összefogni, akkor minden esélyed megvan, hogy sikeres rendszert működtess.

Ha velünk dolgozol, nem kell programozóvá válnod, nem kell a technikai részletekkel foglalkoznod.

Nem kell hozzányúlnunk meglévő weboldaladhoz, az oktatási anyagoknak egy teljesen új oldalt építünk. A saját oldaladba csak a Megrendelés gomb kerül.

Eladhatod kurzusaidat egyszeri alkalommal vagy előfizetéses rendszerben.

Milyen előkészületekre van szükség az előfizetéses vagy kurzusoldalad gyors kivitelezéséhez?

Pontos listát kapsz, milyen hozzáféréseket, milyen fájlokat, milyen tartalmakat kell előkészítened, hogy akár két hét alatt kész legyen az online kurzusoldalad vagy előfizetéses tagsági rendszered.

Milyen rendszered lesz?

Megkapod A Gombot, amit megnyomva megvásárolhatóvá válik a terméked: a kurzusod vagy előfizetésed. A bankkártyás fizetés után a vásárlód megkapja a számlát. A háttérben létrejön a felhasználónév és jelszó, ami a hozzáféréshez szükséges, és a sikeres fizetés után ezt is megkapja e-mailben, az oktatási oldal elérhetőségével együtt.

Ha az ügyfeled előfizetést választott, akkor az előfizetési díjat a rendszer minden hónapban levonja bankszámlájáról, kiküldi a számlát, és akár egy emlékeztető levelet is. Meg persze hozzáférést biztosít a tagsági felülethez.

A tagsági rendszer egy zárt felület, amihez csak az előfizetőid férhetnek hozzá, kizárólag sikeres fizetés után, egyedi jelszóval. Csak számukra érhető el minden tartalom, ami az oldaladra felkerül. A rendszer a te kezedben van, a te tárhelyeden működik, nem dönthet úgy senki, hogy nem férsz hozzá.

Milyen munka marad rád?

A kurzusanyagok fejlesztése, a vevők megszerzése és a tagok gondozása mindenképpen a te feladatod marad.

érdekelnek a részletek ▸

Így néz ki a kurzusépítés folyamata

Kapcsolatfelvétel, konzultáció

Küldj nekünk üzenetet a lenti űrlapon keresztül vagy foglalj időpontot egy ingyenes 30 perces online konzultációra! Átbeszélünk minden részletet, technikai döntést, ami a rendszer felépítéséhez és a beállításokhoz szükséges. Írásos szerződést kötünk a munka részleteiről.

Adatátadás, rendszerépítés

Átadod a szükséges hozzáférési adatokat, fájlokat, mi pedig elkészítjük a teljes rendszert. Lehetőség van tesztadatokkal kipróbálni a működést. Megkötöd a banki szerződést (ha még nincs), amely a bankkártyás fizetésre és az ismétlődő fizetésre vonatkozik.

Oktatás, tananyagok feltöltése

Feltöltöd vagy feltöltjük a tananyagokat, beállítjuk a jogosultságokat. Megmutatunk mindent az oldal működésével, a tananyagok feltöltésével, jogosultságok beállításával kapcsolatban. Élesítjük a vásárlási lehetőséget, így elkezdheted az értékesítést!

A megvalósítható üzleti modellek

A tudásod megosztása esetén két modell közül választhatsz:

  • Online képzések értékesítése, amelyet a vevők vagy egyösszegben, vagy részletfizetéssel vásárolnak meg;
  • Előfizetéses rendszer, amelyben a tartalmakhoz az előfizetők férnek hozzá. Ebben az esetben van lehetőséged arra is, hogy a tagokat egy általad kidolgozott folyamaton vezesd végig. Hálásak lesznek, hogy utat mutatsz és nem árasztod el őket azonnal óriási mennyiségű tartalommal.

Rólunk mondták

"Munkatársaimmal együtt imádjuk, hogy mennyire könnyű velük együtt dolgozni. Precízek, megbízhatóak, lelkesek, lelkiismeretesek és proaktívak."

Vígh Dóra Krisztina

Szépművészeti Múzeum

"A konzultációk során sok bátorítást és irányba helyező kérdéseket kaptam. Eszti és Zsóki mindig új ötletekkel, sok hasznos tanáccsal jöttek a hogyan továbbra nézve. Sokat segít, hogy egyértelműek, rendszerezettek írásban és szóban is. Pontosak és jól tartják a kereteket."

Murányi Krisztina

coach

Gyakran ismételt kérdések

Milyen témákban működhet jól egy tagsági rendszer vagy egy online kurzus értékesítése?

Ha olyan a témád, aminek az elsajátítása hosszabb folyamat, vagy nagyon szerteágazó, folyamatosan új tartalmakat lehet létrehozni, esetleg fontos a támogatás, akkor nagyon jól működhet a tagsági rendszer. A havi előfizetés akkor is jó megoldás, ha a havonta kapott tartalmak ugyanabban a témában mozognak, de meglepetést jelentenek.

Ha viszont a témának van kiindulópontja és végpontja (például 10 féle gyümölcsfa metszése), akkor jobban működik, ha önálló kurzusként hozod létre az anyagot, esetleg biztosítasz részletfizetést.

Hogyan működik a tagsági modell?

Az online képzések (önálló kurzusok) esetében a tartalom időben vagy terjedelmében előre meghatározott (például 10 hét vagy 6 modul). A tagsági modellben viszont több különféle tartalomhoz adhatsz hozzáférést a képzéseken kívül, pl. fórumokhoz, online workshopokhoz, sőt, kedvezményeket is biztosíthatsz, és ezek köre folyamatosan bővülhet.

Milyen elemekből épül fel a rendszer?

Előfizetéses rendszered alapja a WordPress és a LearnDash.
A megrendelést, fizetést, hozzáféréseket a SalesForm koordinálja.
Bankkártyás fizetésre az OTP SimplePay-t vagy a CIB rendszerét tudod használni.
A számlázást a szamlazz.hu vagy a Billingo biztosíthatja.
A hírlevélküldést a MailerLite intézi.

Mit jelent a teljes automatizálás?

Az értékesítés, a jogosultságok érvényesítése, a hozzáférés biztosítása vagy letiltása, a számla, a szükséges információs levelek kiküldése, a havonta ismétlődő bankkártya terhelés (számlával, értesítő levéllel) – mind-mind automatikusan fut a háttérben, neked ezekkel nincs dolgod!

Mennyi idő alatt lesz kész?

Erre az egészre nem kell sokat várnod, sőt, valószínűleg túl gyors is lesz a tempó. Az apró részleteket nem kell kitalálnod – ezeket már előtted kidolgozták és letesztelték. A rendszer működik! Ha mindegyik, az első konzultáció során megbeszélt adatot és fájlt beszerzed, akkor a rendszer – a banki szerződés megkötésének idejétől függően – akár két hét alatt is készen lehet.

Hogyan tudnak a vásárlók hozzáférni a tartalmakhoz?

Az online képzések esetében általában egyszeri fizetés után örökös hozzáférést kap az ügyfeled a tartalomhoz. Ilyenkor csak technikai kérdés, ha esetleg részletfizetési lehetőséget is biztosítasz.

Tagsági rendszer esetén az ár alacsonyabb, azonban havonta kell fizetni, és a hozzáférés csak addig él, amíg az előfizetés aktív.

Mik a tagsági rendszerek előnyei?

A tartalom több ügyfél számára elérhető az esetenként alacsonyabb fizetendő összeg miatt. Minden előfizető maga határozhatja meg, meddig tartja fenn a tagságát.

Az előfizetés létrehozója szempontjából könnyebbséget jelenthet, hogy az induláshoz még nem kell, hogy végleges, kész termékkel rendelkezzen. A tartalom folyamatosan fejlődhet. A tagokkal szorosabb kapcsolat alakítható ki, mintha „csak” egy online tanfolyamot néznének végig. Ha a tagok viszonylag hosszú időn keresztül fenntartják előfizetésüket, akkor a jövedelem rendszeres.

A tanácsadással, személyes oktatással, kivitelezéssel szemben mindenképpen előny, hogy a vállalkozás növekedését nem korlátozza a tevékenységre fordítható időd.

Mik a tagsági rendszerek hátrányai?

Technikailag nehezebb és összetettebb feladat egy automatizált tagsági rendszert felépíteni (de neked ebből nem kell semmit észre venned).

A működtetése nagyobb elkötelezettséget jelent egy egyszerű online képzéssel szemben. A tagok megtartásáért folyamatosan dolgozni kell, a kapcsolatot nem csak lehetőség felépíteni és fenntartani, hanem szükséges is.

Lassabban érhetők el gyors pénzügyi célok, összehasonlítva egy magasabb értékű online képzéssel, ami nagyobb egyszeri bevételt képes generálni.

Kérj árajánlatot!

Az űrlap segítségével tudsz árajánlatot kérni.

Igyekszünk maximum 2 munkanapon belül válaszolni minden megkeresésre.