Weboldal felújítás

Ijesztő lehet a gondolat, hogy újra neki kell állni a weboldaladon dolgozni, pedig időről-időre ez nagyon jól jöhet a vállalkozásodnak, szervezetednek.

Ráadásul mióta elkészült az előző verzió, már te is sokkal-sokkal jobban tudod, mire van szükséged!

Mik a jelek, hogy ne halogass tovább?

  • nehéz módosítani vagy bővíteni a tartalmat, mert az adminisztrációs felületet kényelmetlen, nehézkes kezelni;
  • az oldal lassan töltődik be vagy elavult technikailag, pl. olyan plugineket használsz, amiket már nem frissítenek;
  • idejétmúlt a design;
  • telefonon nem jelenik meg jól;
  • nem segíti az oldal az üzleti célod elérését (alacsony a konverzió), esetleg a céljaid időközben változtak;
  • már nem illik a márkádhoz, arculatodhoz;
  • nehezen lehet rajta navigálni;
  • magas a visszafordulási arány az oldalon.

Ha ezek közül egyet vagy többet magadénak érzel, akkor itt az ideje az újratervezésnek. Ez még akkor is különbözik az első weboldalad tervezésétől, ha a “nulláról” kezdjük, azaz a megjelenés alapjaiban változik. Hiszen már sok tartalmad készen van, amiket fel lehet használni!

„Az, hogy találkoztunk a Nektonik csapatával, a legjobb dolog, ami az elmúlt években történhetett velünk.”

„Szerettünk volna egy olyan oldalt, ami kifejezi a szervezetünk életigenlő, pozitív, energikus működését. Ami segít megszólítani és mellettünk tartani az érdeklődőket. Az elején még zűrzavaros elképzeléseinket empatikusan és gördülékenyen segítettek fókuszálni és mederbe terelni. Sok időt szántunk arra, hogy (újra)definiáljuk magunkat, átgondoljuk, pontosan mire is lenne szükségünk, és ezt a célt hogyan tudjuk elérni.

Makulátlan az ízlésük, erős a felelősségérzetük, magas szinten szervezettek. Nagyon sokat tanultunk tőlük a munkaszervezéssel kapcsolatban is. Nagyon izgalmas és örömteli velük dolgozni, igazi csapattagokra és nagyon jó barátokra leltünk bennük.”

Keresztes Cecília – Van Esély Alapítvány

Hogyan zajlik a re-design?

Közösen felmérjük, mi az a meglévő arculati elemekből, tartalmakból, amit szeretnél továbbvinni, és mi az, amit ki kell találni. Segítünk pontosítani az oldal célját, és ennek megfelelően kidolgozzuk az új oldal felépítését. 

Rád ilyenkor más feladatok várnak, mint az első weboldalad megtervezésénél: szelektálnod és esetleg módosítani kell a tartalmakat – amihez persze minden segítséget megadunk.

Biztos lehetsz benne, hogy az új oldal minden apró részlete a céljaidat erősíti.

Ha pedig minden készen áll, gondoskodunk róla, hogy az átállás problémamentes legyen, ne legyen egyetlen olyan perc sem, amikor nincs működő weboldalad. És még arról is gondoskodunk, hogy a keresőkben jól szerepelj, mert minden szálat elvarrunk, minden átirányításról gondoskodunk.

„A Nektonik egy nagyon emberi, nagyon kedves és még ráadásul profi fejlesztőcsapat is – ez az együttállás annyira unikális, hogy őszintén ajánljuk mindenkinek a velük való munkát.”

Korábbi oldalunkat terveztük felújítani. Szerettünk volna egy, a kampány szellemiségéhez illő, dinamikus, lendületes, jól áttekinthető oldalt, ahol könnyen megtalálhatók a fontos információk, jól kereshetőek a tartalmak. A munka nagyon-nagyon szoros határidővel zajlott, ráadásul Karácsonykor. A Nektonik végig fogta a kezünket, hogy az összevissza elképzeléshalmazunkból kialakuljon a weboldal a mai formájában. Kizökkenthetetlenül türelmesek voltak a 200. változtatásnál is, és egy informatikai projekttől eléggé nem várt módon mindig elkészültek az ígért időre a részmunkákkal.

Papp Éci / Bringázz a munkába – Magyar Kerékpárosklub

Beszéljünk az újratervezésről!

Ha újratervezésen gondolkozol, lehetőséged van egy 20 perces ingyenes beszélgetésre! Ha tanácstalan vagy, a legjobb, ha itt kezdesz. Kiderítjük, milyen segítségre van szükséged, ami a legjobb eredményt hozza majd, a lehető leghatékonyabban. A megbeszéltek alapján tudunk árajánlatot adni.

A megbeszélés online zajlik (zoom).

A tanácsadás ára: ingyenes!

KÉREK IDŐPONTOT!