Weboldal tanácsadás

weboldal tanácsadás

Tele vagy kérdésekkel? Mindent elolvastál már az interneten a weboldaladdal kapcsolatos problémádról, mégsem tudsz dönteni? Elvesztél a sok webdesigner, tanácsadó és technikai szakember honlapjának tengerében? Vagy még azt sem tudod, kire van szükséged?

Kinek hasznos a tanácsadás?

  • ha magad szeretnéd elkészíteni a honlapod, de már az elejétől kezdve jól szeretnéd csinálni;
  • ha első weboldalad elkészítéséhez szakember segítségére van szükséged, mert nincs időd vagy kedved, hogy beleásd magad az útmutató videókba és minden technikai vagy design-t érintő problémával megbirkózz;
  • ha szeretnéd lecserélni saját vagy baráti készítésű weboldalad egy professzionálisra;
  • ha az oldalad felett eljárt az idő és szeretnéd felfrissíteni, megújítani;
  • ha nem érkezik elég látogató az oldaladra vagy a látogatókból több ügyfelet vársz, de nem vásárolnak;
  • ha szeretnéd felpörgetni az oldalad, de nem tudod, hogyan kezdj bele (pl. tartalomfejlesztésbe, hírlevél rendszer kialakításába, weboldal marketingeszközeinek erősítésébe).

Tudtam, hogy a SEO fontos, de annyira bonyolultnak tűnt az egész, hogy hozzá se mertem fogni. Amikor a tanácsadáson átnéztük a blogom SEO-ját elképesztően sok gyakorlati tanácsot kaptam, és ráadásul rengeteg új ötlet is született a fejemben. Most már sokkal inkább izgalmasnak látom ezt a területet és Eszternek köszönhetően én magam is meg tudok csinálni sok dolgot. Az már csak hab a tortán, hogy milyen jó hangulatban telt a tanácsadás!

Csontné Nagy Noémi – Businessblogger.hu

Ingyenes segítség weboldaladdal kapcsolatban

Lehetőséged van egy 30 perces ingyenes beszélgetésre, amin teljesen felkészületlenül is részt vehetsz! Ha teljesen elveszett vagy, a legjobb, ha itt kezdesz. Kiderítjük, mire van szükséged és hogyan, mire kérj árajánlatot. Biztos lehetsz benne, hogy a végére mindent érteni fogsz.

Tisztázzuk, milyen célból szeretnél honlapot, milyen funkciókra lenne szükséged, milyen eredményt szeretnél vele elérni. Megbeszéljük a lehetőségeidet, a szükséges erőforrásokat és elkészíthetünk egy tervet. A megbeszéltek alapján árajánlatot is tudunk adni.

A megbeszélés online zajlik (zoom), és természetesen készíthetsz róla felvételt.

A tanácsadás ára: ingyenes!

Tanácsadás saját készítésű weboldalhoz

Hogyan indulj el? Hogyan tervezz? Milyen nehézségekkel kell leginkább felkészülnöd? Mennyi munkára számíts?

Ha elhatároztad, hogy magad készíted el a honlapodat útmutatók alapján, akkor is beleütközhetsz sokféle kérdésbe, amiről az útmutatók nem tesznek említést.

Személyre szabottan, részletekbe menően megbeszélünk minden problémát, ami felmerül benned, akár még csak tervezed a honlapodat, akár már hozzákezdtél. Minden szükséges iránymutatás, tanács a rendelkezésedre fog állni.

A megbeszélés online zajlik (zoom), és természetesen készíthetsz róla felvételt. A tanácsadás során javaslatokat kapsz, azonban a megvalósítás kizárólag a te feladatod.

Ha később mégis szükséged lenne segítségre a kivitelezésben, tudunk majd árajánlatot adni.

A tanácsadás ára 20.000 Ft + ÁFA / alkalom és jellemzően 1 – 1,5 órás. (Időpont egyeztetéshez töltsd ki az oldal alján található űrlapot.)

Tanácsadás első weboldalad megtervezéséhez

Az első weboldaladnál valószínűleg még fogalmad sincs, merre indulj és milyen funkciókra lesz szükséged. Hogyan válassz webdesignert. Részedről mennyi munkára és milyen anyagokra lesz szükség. Mennyi idő múlva lesz kész az oldalad.

Segítünk tisztázni a honlapod célját és az ezt legjobban szolgáló felépítést és végigbeszéljük a weboldal tervezésének és kivitelezésének folyamatát. Beszélünk az optimalizálásról, tartalomkészítésről, az oldal elkészülte utáni teendőkről is.

Minden világos lesz, és a saját céljaidat is jobban át fogod látni! A megbeszélés online zajlik (zoom), és természetesen készíthetsz róla felvételt.

A megbeszéltek alapján árajánlatot is tudunk adni.

A tanácsadás ára 20.000 Ft + ÁFA / alkalom és jellemzően 1 – 1,5 órás. (Időpont egyeztetéshez töltsd ki az oldal alján található űrlapot.)

Tanácsadás weboldal újratervezéséhez

Ha régi, elavult, esetleg már technikailag sem megfelelő oldaladat szeretnéd ráncba szedni és vállalkozásodnak modern, letisztult, minden eszközön jól működő weboldalt létrehozni, szinte ugyanolyan helyzetben vagy, mintha az első weboldalad terveznéd. Csak míg ott a startvonalról indulsz, itt fontos, hogy se a látogatószám, se a keresőben elért eredmények ne romoljanak.

Az oldal céljának és funkcióinak tisztázása itt is ugyanolyan fontos, de jó, ha tisztában vagy azzal a többletmunkával is, ami az elért eredmények megtartása miatt szükséges. Az is nagyon hasznos lehet, hogy az újratervezéssel egyidőben a honlap fejlesztése is lendültet kaphat.

Beszéljük meg kérdéseidet, lehetőségeidet! A megbeszélés online zajlik (zoom), és természetesen készíthetsz róla felvételt.

A tanácsadás ára 20.000 Ft + ÁFA / alkalom és jellemzően 1 – 1,5 órás. (Időpont egyeztetéshez töltsd ki az oldal alján található űrlapot.)

Tanácsadás weboldalad eredményességének növeléséhez

Auditjainkhoz kapcsolódó tanácsadás, amelynek során az ott megfogalmazott javaslatok megoldási lehetőségeit közösen megvizsgáljuk, az elvégzett módosítások minőségét ellenőrizzük.

Az auditokban megfogalmazott tanácsok annyit érnek, amennyit megvalósítasz belőlük, és ezt egyedül nem könnyű végigvinni. Szívesen dolgozunk veled együtt, megvitatjuk az ötleteket, alternatívákat, és közben alapos képzésben is részesülsz, ha érdekelnek a miértek.

A megbeszélés online zajlik (zoom), és természetesen készíthetsz róla felvételt. A tanácsadás során javaslatokat kapsz, azonban a megvalósítás kizárólag a te feladatod.

A tanácsadás ára 20.000 Ft + ÁFA / egyszeri alkalom és jellemzően 1 – 1,5 órás. (Időpont egyeztetéshez töltsd ki az oldal alján található űrlapot.) Ha egyszerre legalább 4 időpontot lefoglalsz, akkor egy alkalom ára 15.000 Ft + ÁFA.

Tanácsadás a weboldalad felpörgetéséhez

Ha alapvetően jól működő weboldaladat fel szeretnéd pörgetni, de nem tudod, erre milyen lehetőségeid vannak, akkor segítünk.

Hírlevélküldő rendszer felépítése – hogyan tervezd meg a folyamatokat, amire szükséged van és hogyan illeszthető a hírlevélküldés a honlapod meglévő megjelenésébe. A tanácsadás során azonnal regisztrálhatunk, elvégezhetjük a hitelesítési folyamatokat, illetve fel is építhetjük a csoportokat, automatizmusokat, kialakíthatjuk a levélsablonokat. A hírlevélküldő rendszered tervezésétől az utolsó simításokig számíthatsz ránk.

Weboldalad minőségi tartalommal való ellátása – megvizsgáljuk blogodat és átnézünk minden technikai és tartalmi lehetőséget, hogyan lehetne a leghatékonyabban fejleszteni a weboldalad tartalmán. Személyre szabottan beszéljük át a blogcikkírás tartalmi és technikai követelményeit, beállításait.

A megbeszélés online zajlik (zoom), és természetesen készíthetsz róla felvételt. A tanácsadás során a megvalósítás részfeladatait is elvégezhetjük.

A tanácsadás ára 20.000 Ft + ÁFA / egyszeri alkalom és jellemzően 1 – 1,5 órás. (Időpont egyeztetéshez töltsd ki az oldal alján található űrlapot.) Ha egyszerre legalább 4 időpontot lefoglalsz, akkor egy alkalom ára 15.000 Ft + ÁFA.