Biztonság, karbantartás és technikai problémák elhárítása

A weboldalad folyamatos figyelmet kíván. Bármi elromolhat, összeakadhat, esetleg egy frissítéssel már nem működik egy funkció, amivel addig nem volt gond. Vagy éppen te akarod a honlapot bővíteni, fejleszteni egy apró dologgal, de nem boldogulsz.

Másrészt a folyamatos elérhetőséghez, jó működéshez minden honlap folyamatos karbantartást, monitorozást, ellenőrzést igényel. Sok olyan háttérmunkára van szükség, ami az oldal biztonságát erősíti, például hibajavítások, módosítások, gyorsítás.

Miben segíthetünk a weboldalad legjobb működéséért?

Eseti technikai tanácsadás

Technikai hibák, rossz beállítások felderítése és kezelése. Új bővítmények letöltésekor, beállítások vagy tartalom nagyobb módosításakor fellépő hibák javítása. Ha nem megfelelően vagy egyáltalán nem jelennek meg tartalmi elemek az oldalon, nem működnek funkciók, nem futnak le frissítések, makacs hibaüzenetek jelennek meg.

Vagy ha úgy gondolod, megcsináltad, amit terveztél, de biztos akarsz lenni benne, hogy minden rendben – mindent letöltöttél, mindent jól állítottál be, vagyis mindent megtettél a sikerért, amit csak lehetett.

Ellenőrizzük a beállításokat, kinyomozzuk a hibát, és ha kell, igyekszünk olyan megoldást találni, ami a lehető legmegfelelőbben működik. Számíts rá, hogy egyes esetben nekünk is hosszabb nyomozást igényel a probléma forrásának megtalálása, így lehet, hogy nem mindent tudunk megoldani a tanácsadás során azonnal.

A tanácsadás ára 20.000 Ft + áfa / alkalom. (Időpont egyeztetéshez töltsd ki az oldal alján található űrlapot vagy írj a [email protected] címre.) A tanácsadás jellemzően 1-1,5 óra hosszú. Amennyiben a problémát ezalatt az idő alatt nem lehetséges megoldani, a további lépéseket egyeztetjük, és 20.000 Ft / óra díjjal tudjuk folytatni a munkát.

Admin hozzáférés visszaszerzése

Ha elfelejtetted a honlapod admin felhasználójának az adatait (felhasználónevet és/vagy jelszót), nem segít a jelszó visszaállító link, esetleg a weboldalad fejlesztője vagy karbantartója oda sem adta neked, van megoldás!

Szükséges hozzá, hogy működő hozzáféréssel rendelkezz a tárhelyedhez vagy az adatbázishoz, vagy legyen a te neveden a tárhely.

Ár: 15.000 Ft + áfa (Üzenj az oldal alján található űrlapon keresztül vagy írj e-mailt a [email protected] címre.)

HTTPS / SSL tanúsítvány beállítása

Ma már szinte követelmény minden honlapnál, hogy SSL tanúsítvánnyal rendelkezzen. A keresők elképzelhető, hogy hátrébb sorolhatják azt az oldalt, ha nincs. De a te érdeked is, hogy ez rendben legyen, mert hozzájárul a látogatóid biztonságához is. Legtöbbször a tárhelyszolgáltatód biztosítja, de elképzelhető, hogy külön kérni kell, esetleg csak be kell kapcsolni, és oda kell figyelni, hogy folyamatosan érvényes legyen.

Segítünk, hogy rendelkezz vele és a weboldalad ezen keresztül legyen elérhető.

Ár: 15.000 Ft + áfa (Üzenj az oldal alján található űrlapon keresztül vagy írj e-mailt a [email protected] címre.) Bizonyos tárhelyek esetében a beállítás hosszabb időt igényel, vagy a tárhely nem ad tanúsítványt és neked kell létrehozni vagy beszerezni. Erről a helyzet felmérésekor tájékoztatunk, és végigvesszük veled a megoldási lehetőségeket. Ebben az esetben az ár módosulhat.

Honlap átfogó biztonsági és technikai felmérése

Átnézzük a teljes weboldalt, feltárjuk a lehetséges kockázatokat és javaslatokat teszünk a biztonság beállításainak optimalizálására. Veled egyeztetve akár el is végzünk minden feladatot.

Ez a felmérés akkor javasolt, ha inkább megelőzni szeretnéd a nagyobb problémákat, esetleg néhány makacs hibaüzenet miatt aggódsz.

 • átnézzük a plugineket, sablonokat, WordPress verziót;
 • vizsgáljuk a betöltődési sebességet és hogy hogyan lehetne javítani;
 • ellenőrizzük a fájlokat, hogy nem történt-e fertőzés;
 • ellenőrizzük a weboldal forgalmát, kiszűrjük a gyanús látogatásokat;
 • ellenőrizzük a felhasználókat és jogosultságaikat;
 • ellenőrizzük a tűzfal vagy egyéb biztonsági plugin beállításait;
 • felderítjük az esetleg megjelenő hibaüzenetek okát;
 • ellenőrizzük, van-e gyanús tartalom az oldalon;
 • ellenőrizzük, van-e kártékony beállítás az admin felületen.

FONTOS! Ha azt gyanítod, feltörték az oldalad, akkor ennél célirányosabb és gyorsabb közbelépésre van szükséged. Ellenőrizd a felsorolt tüneteket vagy keress meg minket minél hamarabb!

Az első megbeszélésen igyekszünk minden fontos információt megtudni az oldaladról és rengeteg kérdést teszünk fel. A vizsgálathoz szükségünk lesz hozzáférésekre az oldaladhoz.

Az ellenőrzés után, második alkalommal az eredményeket részletesen átbeszéljük veled, és javaslatokat teszünk a szükséges lépésekre, módosításokra. A megbeszélés után eldöntheted, ezeket te csinálod meg, vagy mi gondoskodjunk a honlapodról.

Ár: 60.000 Ft + áfa (Időpont egyeztetéshez töltsd ki az oldal alján található űrlapot vagy írj a [email protected] címre.) Az ár tartalmazza a két konzultációt és az átfogó ellenőrzést.

Biztonsági plugin telepítése és beállítása

Biztonsági pluginek nélkül is jól lehet boldogulni egy weboldallal, ha egyébként mindent a lehető legjobb gyakorlat, javaslatok, ajánlások alapján csinálsz. Ha viszont minden lehetőséget szeretnél megragadni, hogy megelőzd a fertőzést, feltörést, akkor érdemes egy biztonsági plugint is telepíteni és beállítani.

A legjobb beállítások elérése viszont sajnos nem intuitív, és ha egyébként nem értesz mélyen a weboldalad technikai oldalához, akkor nem olyan egyszerű.

Segítünk megtalálni az oldaladhoz és a várható kockázatokhoz leginkább passzoló plugineket, és mindent beállítunk. Segítünk eldönteni, szükséged van-e fizetős verzióra vagy elegendő az ingyenes.

Tanácsadás keretében ismerkedünk meg a honlapoddal, a rajta működő funkciókkal és a kockázatokkal. Javaslunk plugineket és akár veled együtt megcsináljuk, akár mi magunk elvégezzük a beállításokat.

A beállítása ára 45.000 Ft + áfa (Időpont egyeztetéshez töltsd ki az oldal alján található űrlapot vagy írj a [email protected] címre.)

Elérhetőség folyamatos monitorozása

Láthatod például, mikor nem működik, azaz nem elérhető az oldalad. Közel valós időben ellenőrizzük:

 • elérhető-e az oldalad tartalma (akár konkrét szövegrészlet ellenőrzése);
 • érvényes-e az SSL tanúsítványod;
 • van-e elérhető, de még nem telepített frissítés WordPress-hez, az általad használt sablonhoz és pluginekhez.

Az észlelt problémákról e-mailben kapsz értesítést.

Ár: 5.000 Ft + áfa / hó (Üzenj az oldal alján található űrlapon keresztül vagy írj e-mailt a [email protected] címre.)

Rendszeres karbantartás

Dőlj hátra, gondoskodunk az oldaladról!

Gondoskodunk a frissítésekről, rendszeresen ellenőrizzük az alapvető működést. Ha valamilyen beavatkozás szükséges, azt jelezzük neked, átbeszéljük a teendőket, és akár veled egyeztetve el is végezzük őket.

Havi 2 óra (vagy az igényeid szerinti időtartam) keretben segítünk bármilyen probléma megoldásában vagy a weboldaladdal kapcsolatos bármilyen kérdésben. Ezekre biztosan számíthatsz:

 • biztonsági mentések készítése (ha feltörik az oldalad, véletlenül kitörölsz valamit, vagy egyszerűen elromlik és korábbi verzióra van szükség, akkor lesz honnan visszaállítani);
 • rendszeres frissítések (honlapmotor, sablon, bővítmények);
 • betöltődési sebesség ellenőrzése és javítása;
 • vagy bármilyen egyéb aktuális probléma megoldása vagy teendő elvégzése a weboldaladdal kapcsolatban.

Havidíj: 30.000 Ft + áfa-tól (lekötött óraszám függvényében) / hó, legalább 6 hónapos szerződés esetén.

Miben segíthetünk?